Drobné pečivo z fillo cesta - Gorenje

Drobné pečivo z fillo cesta

JEDNODUCHŠIE JEDLO
28.5.2017

Ingrediencie:

  • 150 g múky
  • štipka soli
  • 100 ml vody
  • 10 g droždia
  • 100 g masla

Príprava:

Preosejte múku na pracovnú plochu. Vytvorte v strede jamku a pridajte vodu a rozdrobené droždie. Nahrňte múku okolo jamky. Spracujte na hladké cesto a nechajte kysnúť 15 minút. Vyvaľkajte tenké cesto. Do stredu pridajte maslo, prikryte cestom a zabaľte. Vložte do chladničky na 15 minút. Cesto opäť vyvaľkajte a vložte do chladničky na ďalších 15 minút. Tento postup opakujte tri- až štyrikrát. Keď je cesto hotové, vyvaľkajte ho a pridajte svoju obľúbenú plnku.


Dobrú chuť!

Nastavenie rúry:
MNOŽSTVO OHREV TEPLOTA AS PEČENIA/VARENIA NÁDOBA VÝŠKOVÁ ÚROVEŇ
recept horný a dolný ohrev 200 ° 20 min plytký plech 2

HomeMade tvar rúry: Všetky vynikajúce vlastnosti pečenia v tradičných peciach na drevo

Tradičný, klenutý tvar rúr Gorenje je jednou z množstva užitočných riešení. Inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, umožňuje horúcemu vzduch voľne cirkulovať. Vďaka tomu horúci vzduch rovnomerne prúdi okolo pripravovaného jedla čím vždy dosiahnete vynikajúce výsledky pečenia: chrumkavé zvonka a šťavnaté vo vnútri.

Tiež by ste si mohli prečítať: