1

ČAS BYŤ VYNALIEZAVÝ

Michelinský šéfkuchár Andrej Kuhar sa s vami podelí o tipy a triky, ktoré vám pomôžu zlepšiť svoje kulinárske zručnosti a zároveň zjednodušia váš život.

AKO VYČISTIŤ ZAKALENÚ POLIEVKU

Keď varíte polievku pri príliš vysokých teplotách, môže sa trošku zakaliť. Nerobte si starosti! Zakalenú polievku môžete vyčistiť pomocou bielok a trochy ľadu.

AKO PRIPRAVIŤ BIELU PARADAJKOVÚ OMÁČKU

Urobte dojem na hostí svojimi kulinárskymi zručnosťami a pripravte im bielu paradajkovú omáčku. Znie to zložito? Nie, ak poznáte ten správny trik!

VÝROBA CESTOVÍN POMOCOU KUCHYNSKÉHO ROBOTA

Znie príprava domácich cestovín zložito a časovo náročne? Je to jednoduchšie, ako si myslíte. Skúste si vyrobiť vlastné chutné domáce tagliatelle pomocou kuchynského robota.

AKO PRIPRAVIŤ STRATENÉ VAJCIA

Pri príprave stratených vajec je najlepšie použiť čo najčerstvejšie vajcia. Nie ste si istí, ako určiť ich čerstvosť? Miska vody je všetko, čo na to potrebujete. Pozrite si video a naučte sa trik od michelinského šéfkuchára Andreja Kuhara!

AKO NEPREVARIŤ CESTOVINY

Pri varení cestovín stačí pár sekúnd nepozornosti a voda sa prevarí. Naučte sa, ako sa vyhnúť neporiadku, ktorý môže spôsobiť. Tajomstvo, ako už nikdy neprevaríte cestoviny a vyhnete sa tomu, aby sa lepili na hrniec, spočíva v oleji. Pozrite si video a naučte sa trik od michelinského šéfkuchára Andreja Kuhara. 

Náš šéfkuchár Andrej Kuhar, ocenený 6 Michelinskými hviezdami, bude návštevníkov stánku Gorenje na IFA 2016 rozmaznávať svojimi kulinárskymi špecialitami.